Μαλακές Μπάρες Κερασιού

Είστε έτοιμοι για μαλακές, ζουμερές, chewy που λενε και στας Ευρώπας, κεικομπαρες με κερασια; Τώρα που παίρνετε κεράσια και βυσσινα για γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες είναι ευκαιρία να φτιάξετε και αυτές τις μπάρες. Η συνταγή είναι απλή και vegan και ειναι ιδανική για το σχολείο και το γραφείο. Κρατάνε ήμερες και είναι ωραίες και ζέστες και κρύες

Υλικα (για ενα ταψακι 20*20)

  • 200 γρ ηλιέλαιο
  • χυμό απο ένα πορτοκαλι και το ξυσμα του
  • 50 γρ ζάχαρη (καστανή κατα προτίμηση)
  • 300 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 200 γρ βρώμη σε νιφάδες
  • κανέλα, γαρίφαλο, βανίλια
  • κεράσια μαρμελάδα (εδω θα βρείτε την συνταγή μας, προτείνουμε την μισή ποσότητα για τι μπάρες https://foodouple.gr/2021/06/29/cheesecake/)

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε σε ενα μπώλ όλα τα υλικά της ζύμης μέχρι να σχηματιστεί μια μυρωδάτη ζύμη, Ετοιμάζουμε την μαρμελάδα κεράσι και τη αφήνουμε να κρυώσει.

Σε ενα πυρεξ, ρίχνουμε τα 2/3 της ζύμης και την απλώνουμε καλα σαν βάση τάρτας. Προσθέτουμε απο πάνω το κομποτε κερασιού και ολοκληρώνουμε την με την ζύμη που περίσσεψε, σε κομμάτια χωρίς επιμέλεια στο απλωμα της.

Ψηνουμε στους 200 βαθμους,αερα για 45 λεπτά μεχρι να ροδοκοκκινίσει η ζύμη . Αφήνουμε να κρυώσει καλα, κόβουμε σε μπάρες και τυλίγουμε με μεμβράνη

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: