Παγωτίνια σοκολάτα

Εσυ σε τι μετράς το καλοκαίρι σου; Σε μπάνια; Σε παγωτά; Μήπως να αρχίσεις να τα μετράς σε μπισκοτοπαγωτίνια; Ναι ξέρω, γεμάτο το ιντερνέτ απο συνταγές παγωτού σάντουιτς με διαφορά μπισκότα , κρέμα και σοκολάτα. Συμφωνώ και εγώ, αλλά κανένα από αυτά δεν αντικαθιστά τα παγωτινια του ζαχαροπλαστείου ή του μαγικού ψυγείου στο περίπτερο. Εκεί λοιπόν που το foodouple.gr καθόταν και έτρωγε το δέκατο παγωτίνι σκέφτηκε και σας παρουσιάζει : Τα μπισκοτοπαγωτίνια!!

Υλικά:

  • 400 γρ μπισκοτα σοκολατας γεμιστα
  • 200 γρ ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ κρεμα γάλακτος
  • 40 γρ κακάο

Εκτέλεση:

Ανοίγουμε τα μπισκότα και αφαιρούμε την γέμιση σοκολάτας.

Σε ενα μίξερ χτυπάμε την κρεμα γάλακτος σε σαντιγί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε λίγο ακόμα. Τέλος προσθέτουμε το κακάο και την γέμιση από τα μπισκότα . Παγώνουμε καλα το μίγμα για 1/2 ώρα στην κατάψυξη.

Βγάζουμε το παγωτό μας, που σε αυτό το στάδιο τρώγεται και σκέτο και με ένα κουταλάκι, βγάζουμε απο το μίγμα, και το τοποθετούμε πανω σε ένα μπισκότο. Κλείνουμε με άλλο ένα μπισκότο και πιέζουμε ελαφρώς μέχρι να δημιουργηθεί το σάντουιτς. Επαναλαμβάνουμε για όλα τα ζευγάρια μπισκότων . Διατηρούμε σε κλειστό δοχείο στην κατάψυξη για να μείνουν όσο πιο τραγανά γίνεται

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: