Γλυκιά ομελέτα

Για αυτούς που δεν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε γλυκό ή αλμυρό πρωινό, γι αυτούς που λατρεύουν τα αυγά αλλα και τον συνδυασμό τυρί και μέλι, γι αυτούς που γυμνάζονται, για τις μαμάδες που πασχίζουν να κάνουν γεύματα με όλες τις ομάδες τροφών, αλλά και για αυτούς που προσέχουν την γραμμή τους , το foodouple.gr προτείνει μια ομελέτα γλυκιά. Αυγά, μέλι και ανθότυρο όχι σε κάποια γλυκιά πίτα αλλά σε πιο απλή και ανεπεξέργαστη μορφή.

Υλικα:

  • 4 αυγά
  • 50 γρ γάλα
  • 1 κτγ ζάχαρη
  • 1 κτγ βούτυρο
  • 30 γρ ανθότυρο
  • λιγη κανέλα
  • μέλι και καρύδια για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Σε ενα βαθύ πιάτο, χτυπάμε τα αυγά, με λίγη κανέλα . Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το βούτυρο να κάψει. Ριχνουμε το μίγμα με τα αυγα και μειώνουμε την φωτιά στο μισο. Μόλίς μαγειρευτεί απο την μία πλευρά, γυρίζουμε την μελέτα μας να μαγειρευτεί και με την άλλη . Αφρατευουμε το ανθότυρο με τη ζάχαρη και κανέλα, να σπάσουν τυχόν κόμποι. Ρίχνουμε στην μεση το τυρι και κλείνουμε σε μισοφέγγαρο. Αποσύρουμε απο την φωτιά και σερβίρουμε με μελι καρύδια και έξτρα κανέλα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: