
Σου έχει τύχει να δεις ποτέ ενα προϊόν στο σούπερ μάρκετ και να ξετρελαθείς και να θες να το κάνεις μόνος στο σπίτι μέχρι να γίνει η υγιεινότερη εκδοχή του; Στο foodouple.gr αυτή η σκέψη πολύ συχνά γίνεται συνταγή . Αυτή είναι η σύντομη ιστορία του πως δημιουργήθηκαν αυτά τα μπανανοκρίτσινα με σοκολάτα, που μας πήραν τα μυαλα. Τα υλικά είναι πολύ απλά και το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει. Είναι vegan, είναι φιλικά για διαβητικούς, είναι τέλεια για παιδιά και κρατούν πολλές μέρες! Μπορεις να σκάφτεις κάτι καλύτερο; Σε έναν κόσμο γεμάτο banana breads γινε ενα μπανανοκριτσινο με σοκολάτα. Ζ
Υλικα:
- Μια πολυ ώριμη μπανανα
- 300 γρ αλευρι ολικής άλεσης
- 100 γρ τρουφα σοκολάτας
- χυμό απο ενα πορτοκάλι
- λίγη σόδα
- 2 κτσ νερό
Εκτέλεση:
Στο μούλτι χτυπάμε την μπανάνα μας το νερό μέχρι να γίνει ενας χυμός μπανάνας. Μεταφέρουμε τον χυμό μπανάνας σε ένα μπώλ
Διαλύουμε την σόδα στον χυμό πορτοκάλι μέχρι να αφρίσει. Προσθέτουμε και αυτό το μίγμα στο χυμό μπανάνας.
Προσθέτουμε στο μπώλ μας το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να γίνει μια αφράτη μπάλα. Προσθέτουμε και την τρούφα και αφήνουμε να πάει παντού .
Παίρνουμε μικρά κομμάτια απο την ζύμη και με τα χέρια μας τα ανοίγουμε σε κριτσίνια. Αν δυσκολευτείτε χρησιμοποιείστε λίγο αλεύρι .
Ψήνουμε για περίπου είκοσι λεπτά στους 180 βαθμούς με αέρα