Πίτα γύρος

Μία πίτα γύρο παρακαλώ. Ορίστε είναι χ€, όχι όχι δεν καταλάβατε!! Εδώ δεν μιλάμε για ενα πιτόγυρο αλλά για μια πίτα γύρο! Σας έχει τύχει ποτέ να έχετε παραγγείλει τόσα πολλά απο το σουβλατζίδικο ώστε να σας μείνουν πράγματα; Έχετε δοκιμάσει κανενα απο τα έτοιμα προϊόντα γύρου προψημμένου που κυκλοφορούν στην αγορά; Ή ακόμα καλυτέρα είστε τόσο μερακλήδες που φτιάχνετε τον δικό σας γύρο; Ότι και αν απο τα παραπάνω ισχύει το foodouple.gr ειναι εδω για να σας φέρει μια νέα πίτα τοσο μα τοσο νοστιμη, που ήρθε για να μείνει .

Υλικά:

  • 400 γρ σφολιάτα
  • 500 γρ γύρος χοιρινός
  • 250 γρ κίτρινο τριμμένο τυρι που λιώνει (μοτσαρέλα, γκούντα ή και mix)
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 ντομάτα σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι σε φετες
  • 4 φέτες μπέικον
  • 30 γρ κέτσαπ
  • 30 γρ μουστάρδα

Εκτέλεση:

Μαγειρεύουμε /ξεπαγώνουμε /ψήνουμε τον γύρο μας.

Σε ένα ταψί με λαδόκολα, απλώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας. Ρίχνουμε το γυρο μας . Τοποθετούμε τα λαχανικά μας τυχαία ώστε να συναντάμε απο όλα σε κάθε μπουκιά.

Προσθέτουμε το μπέικον και τελειώνουμε τις στρώσεις της πίτας με το τριμμένο τυράκι μας. Με την βοήθεια ενός κουταλιού , ρίχνουμε ακανόνιστα κέτσαπ και μουστάρδα .

Σκεπάζουμε το με το άλλο φύλλο και είτε γυρνώντας προς τα μέσα τις άκρες έιτε πιέζοντας με ενα πηρούνι, περιμετρικά, κλείνουμε την πίτα μας.

Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς αέρα, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η σφολιάτα μας .

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: