Σταμάτα ότι κάνεις. Έχουμε την απόλυτη τιμή για τυροκροκέτες! Ξέρεις τι τυροκροκέτες, από αυτές που όλοι παραγγέλνουμε στις ταβέρνες , από αυτές που κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί και ποτέ δεν φτάνει μόνο μια μερίδα. Τέσσερα υλικά, πολύ ευκολά, και μια διαδικασία συνολικά 15 λεπτών.

Υλικά (για περίπου 20 κροκέτες):

  • 500 γρ τυρί μίλνερ ή άλλο ημίσκληρο τριμμένο
  • 2 αυγά
  • 100 γρ κόρν φλάουερ
  • τριμμένη φρυγανιά για επικάλυψη

Εκτέλεση:

Σε μία λεκάνη, ρίχνουμε το τυρί μας. Προσθέτουμε τα αυγά και το κόρν φλάουερ και ανακατεύουμε με τα χέρια και ζυμώνουμε μέχρι το μίγμα μας να γινει μία μπαλα.

Παίρνουμε μικρά, οσο πιο ομοιόμορφα κομμάτια απο το μίγμα μας και πλάθουμε σε κεφτεδάκια. Περνάμε τα τυροκεφτεδάκια μας απο την φρυγανιά.

Τηγανίζουμε σε καυτό μπόλικο λάδι γυρίζοντας συχνά. Προαιρετικά , μπορούμε να αφήσουμε 15-20 λεπτά στο ψυγείο να σφίξουν.

Σερβίρουμε ζεστά.

Δημοφιλή τώρα